ENGLISH
DESTEK OL!
Gönüllü Ol
HABERLER

Meraklılar ve Yeni Başlayanlar İçin Ekolojik Arıcılığa Giriş – 15 ve 17 Haziran 2021

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2021
Meraklılar ve Yeni Başlayanlar İçin Ekolojik Arıcılığa Giriş – 15 ve 17 Haziran 2021

Bal ya da diğer arı ürünleri değil, arı odaklı, ekolojik, doğa dostu… Başka bir arıcılık mümkün. Arıları yaşatalım; gelin ekolojik arıcılığa ilk adımı birlikte atalım!

Buğday Derneği’nin “Arıları Yaşatalım” projesini yürüten ve ekolojik arıcılık konusunda deneyim sahibi ekibi tarafından hazırlanan “Meraklılar ve Yeni Başlayanlar İçin Ekolojik Arıcılık” etkinliği 15 ve 17 Haziran 2021 tarihlerinde iki oturum halinde Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Arıları çok seviyor ve onları yakından tanımak istiyorsanız veya arka bahçenizde bir kovan olsun istiyorsanız, bu sizin için harika bir giriş olabilir… Balarısının nasıl yaşadığı, farklı kovan tasarımları, hangi araçların satın alınacağı, kovanınızın nasıl yerleştirileceği gibi bir arıcı olarak kullanabileceğiniz pratik bilgileri sizlerle paylaşacağımız bu etkinlik, arıcılık yapmaya başlamak isteyen herkes için uygundur. Arıcılık konusunda edineceğiniz başlangıç seviyesindeki bilgileri hobi ya da küçük ölçekli arıcılık deneyiminiz için temel olarak kullanabilirsiniz.


Kimler için uygun?

  • Arıları yakından tanımak isteyen arı dostları.
  • Hobist olarak arıcılığa ilgi duyanlar.
  • Ekolojik arıcılık yapmak isteyen ve temel bilgileri edinmek isteyenler.

Kimler için uygun değil?

  • Ticari veya büyük alanlarda profesyonel arıcılık yapmak isteyen üreticiler, potansiyel girişimciler.
  • Halihazırda arıcılık deneyimi olup, sadece ayrıntılı uzmanlık sorularının ya da karşılaştıkları özel durumların yanıtını arayan deneyimli arıcılar.

Eğitmen: Yasemin Kireç


Etkinlik Programı:

  • Türkiye ve dünyada arıcılık
  • Arıların yaşam döngüsü
  • Ekolojik arıcılık nedir?
  • Arıcılığa nasıl başlayabilirim?
  • Arı ürünleri nelerdir? Arılar ve bizim için önemleri nedir?

Tarih: 15 ve 17 Haziran 2021, Salı ve Perşembe, 19.00–22.15

Etkinlik, Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak, iki oturum halinde gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgi ve etkinlik programı katılımcılarla kayıt sonrasında paylaşılacaktır.

Etkinlik Ücreti: Aidat borcu olmayan Buğday Derneği üyelerine 250 TL, üye olmayanlara 325 TL’dir.

*Katılımcı sayısı 40 kişi ile sınırlıdır.


Başvuru ve Kayıt: 

1. Kayıt işlemini yapmadan önce lütfen aşağıdaki sayfadan üyelik durumunuzu ve aidat ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Aidat borcunuz varsa yine bu sayfadan ödeyebilirsiniz:

2. Üyemiz değilseniz aşağıdaki sayfadan üye olabilirsiniz:

3. Üyelik durumunuza göre ilgili seçeneği işaretleyerek kaydınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz. (Ödemenizi havale/EFT ile yapmayı tercih ederseniz, ödeme dekontunu egitim@bugday.org adresine göndermeniz kayıt işlemlerini hızlandıracaktır.) 

4. Üyelik durumunuzu ve ödemenizi kontrol edecek ve kaydınızın tamamlandığına dair bir e-posta göndereceğiz. (Bu işlem, ödemeyi yapmanızın ardından ilk iş günü içinde tamamlanacaktır.)

5. Etkinlikten önce Zoom giriş bilgilerini içeren bir e-posta göndereceğiz.

Buğday Derneği tarafından bir kişiye katılım bursu verilecektir. Bunun yanı sıra, “askıda” katılım sistemi uygulanacaktır – eğer katılım ücretinden daha yüksek bir miktarı ödemek isterseniz, ilgili seçenekten ödeyebilirsiniz. Bu fazla miktarlar toplanarak, etkinliğe katılmak isteyen ancak ücretini ödeyemeyen birinin kaydı için kullanılacaktır.

Burslu ve askıda katılım sistemine başvurmak için kendinizi ve bu etkinliğe neden katılmak istediğinizi kısaca anlatmanızı rica ediyoruz.

Etkinlik ile ilgili sorularınız ve burslu/askıda katılım başvurularınız için: egitim@bugday.org

Henüz yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Paylaş